Beton storten is een klus dat niet zo zeer door een vakman uitgevoerd hoeft te worden. Alleen goed voorbereid, kunnen de meesten dit prima zelf doen. Een betonnen vloer kan  gestort worden als  bijvoorbeeld een vloer waterdicht gemaakt moet worden, waar vloerverwarming geïnstalleerd wordt of waar een houten vloer vervangen dient te worden. De beton stort kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De meest gebruikelijke manieren om beton te storten zijn de pompstort, kubelstort en kruiwagen stort. Maar wat is het beste? Een betonpomp huren? de Kruiwagen stort? of toch de kubelstort?

Zijn betonpompen voordelig?

Over het algemeen komt de betonstort het meest voor en is daarnaast ook nog eens het minst arbeidsintensief. Door meer stBetonpomp huren rengere en betere richtlijnen mag de belasting voor fysieke arbeid lang niet meer zo hoog liggen als vroeger. Dit is waarom steeds meer bouwprocessen worden gemechaniseerd om het werk voor een arbeider minder belastend te maken. De betonpomp is hiervan een uitstekend voorbeeld. Het storten van beton met behulp van een betonpomp is normaal gesproken geen zwaar werk. Dit komt doordat de beton nauwkeurig kan worden gedoseerd en gepositioneerd.

Een Betonpomp huren bij Jake materieeldiensten

Jake materieeldiensten (https://www.betonpomp.info/) is een bedrijf dat veel verschillende betonpompen verhuurd, van groot tot de kleinste betonpompen die er zijn. Voor elke betonklus hebben hun de juiste oplossing voor gemakkelijk en effectief beton storten. Het bedrijf is gevestigd in Obdam maar het doet klussen door heel Noord-Holland zoals in: Hoorn, Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Den Helder.