Onderdelen

Wij verkopen niet alleen vlindermachines, maar ook losse onderdelen voor uw vlindermachine. Uiteraard kan het goedkoper zijn om nieuwe onderdelen te kopen, in plaats van een hele nieuwe machine. Juist om deze reden kunnen onze producten interessant zijn. Onze kwaliteitsonderdelen worden gemaakt door vakmensen. Ook kunnen wij onderdelen op maat voor u maken. Als u gebruik wilt maken van onze diensten, dan kunt u onze contactgegevens vinden onder het contact tabblad. Onze onderdelen zijn te vinden op de website van Newbesto.   klik hier voor contackt

 

 

 

Gearbox

keerkast

 

 

Onderdelen De Newbesto Versnellingsbak die hier is te zien word gebruikt voor de B-426 Edge machine. Newbesto keerkast worden geleverd in verschillende maten afhankelijk van de machine die u gebruikt. Als u wilt weten welke versnellingsbak het beste bij uw machine past, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

De Newbesto beschermplaat wordt gebruikt voor de B-426, B436 en B-446 vlindermachines. Onze platen kunnen indien gewenst makkelijk worden vervangen.

 

 

 

 

Spinplaat

Spinplaat

 

 

Onze Newbesto spinplaten zijn een uitstekende fundatie voor uw vlindermachine. Vanwege de hoge kwaliteit van dit product is makkelijk om over hoge punten heen te vlinderen, en is creëert u sneller een vlak oppervlakte.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Newbesto hijsogen zijn speciaal gebouwd om uw vlindermachine te vervoeren. Ons nieuwe model is betrouwbaar en makkelijk te gebruiken.

 

 

 

 

Riem

Riem

 

 

 

Deze riem wordt gebruikt voor onze zitmodellen. Het is verstandig om de riemen te vervangen na intensief gebruik.

 

 

 

 

Steunplaat

Steunplaat

 

 

 

Onze Newbesto steunplaten zijn een uitstekende fundatie voor uw vlindermachine. Vanwege de hoge kwaliteit van dit product is het makkelijk om over hoge punten heen te vlinderen, en creëert u sneller en valk oppervlakte.

 

 

 

 

Vlindermachine haak

Vlindermachine haak

 

 

 

De Newbesto vlindermachine haken worden op maat gemaakt op basis van uw specificaties, en is een fantastische toevoeging voor uw vlindermachine. Ons personeel levert u kwaliteit ongeacht het model dat u wilt hebben.

 

 

 

 

Vlinderstuur

Vlinderstuur

 

 

 

De Newbesto vlinderstuur is een prima product als u op zoek bent naar een stuur van goede kwaliteit voor uw vlindermachine. Ons stuur bestaat uit chroom is ontworpen om een grotere controle over uw vlindermachine te verkrijgen.

 

 

 

 

vlinderarm

vlinderarm

 

 

 

Onze Newbesto vlinderarmen worden gemaakt door onze kundige vaklieden. Dit product kan worden gebruikt om vlindermesjes aan de spinplaat te bevestigen. Onze armen zijn goed afgestemd aan onze spinplaten en hebben zodoende een hoge levensduur.

 

 

 

Disc

Disc

 

 

 

Onze afwerkdiscs zijn zeer geschikt om uw betonvloer mee af te werken. Wij kunnen u discs van verschillende groottes leveren.

 

 

 

 

 

Afwerkmesjes

Afwerkmesjes

 

 

 

 

 

Newbesto afwerkmesjes worden gemaakt met verhard staal. Het hoge percentage koolstof zorgt voor een lange levensduur. Kan ook worden geleverd in blauw.

 

Onderdelen

Onderdelen